Bylinkové čaje, sušené byliny


TUK NA JÁTRECH, BOLEST NOHOU, ACHILOVKA, NADVÁHA, HUBNUTÍ, JÁTRA, ACHILOVA ŠLACHA

08.09.2012 11:30

Dobrý den, Andreo, já moc děkuji za odpověď a radu. Psala jsem kvůli těm achillovým šlachám. Až budu mít cestu k lékaři, určitě si nechám udělat vyšetření krve. Jsem nyní na mateřské dovolené. A určitě bych ráda si to u vás objednala ty čaje na pití a mast. Ty sedací koupele, nešlo by jenom si namáčet nohy? Víte já sice vanu mám ale špatně se mi z ní vylézá. Nemohu se zapřít s nohama a tím se zvednout. Věřím, že po duševní stránce nastal tenhle problém (sebeúcta, neláska, kritizování mé osoby). Ale neuvědomuji si, co by to mohlo způsobit. Měla jsem dost se sebou problémy, které jsem řešila s pitím (alkohol). Pak jsem se tomu dokázala postavit, ale zřejmě všechno co mě trápilo a trápí se ještě nevyřešilo. Po ukončení pití se dostavili právě problémy s nohama. Játra mám v pořádku. Také jsem držela přísnou dietu a zhubla jsem 20 kg za tři měsíce. Věřím, že to též nebyl dobrý nápad. Byla to  dieta  pod lékařským dohledem (bílkovinná dieta.) Ale ny mám váhu opět zpátky. Bylo to hlavně k vůli tomu, že jsem měla moc tuku na játrech. Mám špatné spalování tuku a tím se mi to hodně usazuje na játrech, proto také bojuji pořád s váhou. Všechno se mi to narušilo, když jsem začala se léčit hormonálníma lékama. Nedostávám menstruaci a tím do mě doktoři cpali hormony. Nyní jim kašlu na hormony a tím nedostávám ani menstruaci. Děti stejně nemohu mít. Právě jsme si osvojili holčičku. Máme z malé velkou radost. A právě proto, že jsem nyní doma, tak bych to chtěla řešit, než začnu zase chodit do práce. Dělám totiž hospodyni v domácnosti a ty nohy mě dost bolí. Já Vám moc děkuji  s pozdravem D.

 

Dobrý den, já bych vám tedy spíše doporučila místo toho PROČIŠTĚNÍ/DETOXIKACE přímo směs JÁTRA/SLEZINA/SLINIVKA. Jinak je samozřejmě možné používat bylinky jen na koupel nohou, ale v tom případě vám stačí objednat tak 2-3 sáčky koupelí...  V nabídce mám také bylinkový čaj HORMONÁLNÍ NEROVNOVÁHA, což si myslím, že by bylo pro vás taky vhodné, aby se vám srovnaly hormony a vrátily měsíčky. Pokud tedy neužvíáte nějaké léky, mohla byste brát i 3 bylinkové směsi denně v této kombinaci, nebo bych vám mohla do některé z těch směsí přímíchat ještě něco na ty hormony, Tak se pak ozvěte a dejte vědět, co a jak. Pokud si budete přát uvedené bylinkové čaje objednat, ozvěte se prosím na tel. číslo: 722 185 795, mailem na: bylinky.maya@seznam.cz nebo si bylinky kupte přímo v e-shopu BYLINÁŘSTVÍ MAYA. Počítejte, že kolik roků nemoc trvá, tolik měsíců může být nutné bylinky pít, minimálně však 3 měsíce.

Přeji krásný den! ANDREA MAYA -  BYLINKY MAYA, BYLINÁŘSTVÍ MAYA

 

BYLINKY NA, TUK NA JÁTRECH, BOLEST NOHOU, ACHILOVKA, NADVÁHA, HUBNUTÍ, JÁTRA, HORMONÁLNÍ NEROVNOVÁHA, OTĚHOTNĚNÍ, ACHILOVA ŠLACHA

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA