Bylinkové čaje, sušené byliny


Svědění pokožky hlavy, seberoický ekzém

16.02.2012 08:49
Dobry den prosim o radu. Strašne mě svědí pokožka hlavy. Jake bylinky by byly vhodne. Nebo nějaká mast.děkuji Milada

 

Dobrý den, Milado, děkuji za dotaz. Příčin svědění pokožky hlavy může být více: výskyt vší a hnid (pokud máte děti, tak to není nic neobvyklého :) ), pak by to samozřejmě mohly být lupy, dále seberoický ekzém a potom šampón či kondicionér, který prostě "nesedne".

Pokud by šlo o seberoický ekzém, doporučila bych vám užívat bylinkovou čajovou směs PROČIŠTĚNÍ/DETOXIKACEv kombinaci s bylinkovým čajem ATOP/EKZÉM/VYRÁŽKA. Dále by byla vhodná MĚSÍČKOVÁ MAST. Pokud by šlo pouze o podráždění pokožky, zkuste změnit šampón (slyšela jsem o svědění po šamponu SYOSS). A pokud z nějakého důvodu zatím šampon měnit nechcete, vyzkoušejte po umytí vlasů přelít hlavu hrnkem s teplou vodou a 2 lžícemi octa, může být i jablečný. Ocet vyrovnává Ph pokožky, užíval se dříve běžně po umytí, aby vlasy byly husté a lesklé :) Pokud by se jednalo o lupy, doporučuji JÁDROVÉ MÝDLO Z VAVŘÍNOVÝCH LISTŮ a vlasový odvar z kopřivy a ořešáku, pokud nemáte světlé nebo blond vlasy.

Dejte vědět, jak to dopadlo :)

Pokud si budete přát uvedené bylinkové čaje objednat, ozvěte se prosím na tel. číslo: 722 185 795, mailem na: bylinky.maya@seznam.cz nebo si vše kupte přímo v e-shopu BYLINÁŘSTVÍ MAYA. Počítejte, že kolik roků nemoc trvá, tolik měsíců může být nutné bylinky pít, minimálně však 3 měsíce. Přeji krásný den!

BYLINÁŘSTVÍ MAYA, ANDREA MAYA

Bylinky na svědění pokožky hlavy, seberoický ekzém, výskyt vší a hnid, vši, jádrové mýdlo na mytí vlasů, lupy, šampon Syoss

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA