Bylinkové čaje, sušené byliny


RAKOVINA PROSTATY

30.09.2011 18:30
Prosim o radu tatinek ma nador prostaty je mozne pomoci bylinkami dekuji alena

 

Dobrý den, Aleno, určitě je možné zkusit pomoci bylinkami, avšak je důležitá především víra v tuto léčbu a vhodná dieta, tj. vynechat všechna "špatná" jídla a zaměřit jídelníček hlavně na ovoce, zeleninu, vyhnout se éčkům, konzervantům, barvivům v potravinách, "hotovým jídlům", nenosit černé spodní prádlo... dále by v jídelníčku měla být celozrnná pšenice, obilné klíčky, otruby, rýže natural, ječmen, žito, ovesné vločky, kroupy, proso, pohanka, luštěniny, slunečnice, dýně, len, sezam, ořechy, mořská sůl, máslo, domácí mléko, vaječný žloutek, játra, sledi, makrely, domácí med, včelí pyl přímo od včelaře... Je třeba dbát na pečlivé vyprazdňování, aby se předešlo infekcím.
Po bylinné stránce bych Vám doporučila bylinkovou čajovou směs PROSTATA v kombinaci se směsí PROČIŠTĚNÍ/DETOXIKACE. K potírání postižených míst by byla vhodná SVÍZELOVÁ MAST. Dále navrhněte, aby tatínek jedl 3x denně 2 lžíce dýňových semínek a k tomu ke snídani tvaroh se lžící nejlépe rozemletých lněných semínek. Je nutné nezapomínat, že prostata potřebuje být v teple. Velice prospěšné jsou i obklady na krajinu hráze ze seny nebo lnu. Lze užívat flanelem obalený termofor pro důsledné zahřátí hráze.
Držím palce, ať vše dobře dopadne. Pokud si budete přát uvedené bylinné směsi objednat, ozvěte se prosím na tel. číslo: 722 185 795, mailem na: bylinky.maya@seznam.cz nebo si vše kupte přímo v e-shopu. Počítejte, že kolik roků nemoc trvá, tolik měsíců může být nutné bylinky pít. Přeji krásný den!

ANDREA MAYA

bylinky na rakovinu prostaty

 

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA