Bylinkové čaje, sušené byliny


Problém s menstruací, nepravidelná menstruace, hormonální nerovnováha

18.11.2012 23:46

Dobrý den, mám takový problém. V poslední době, asi půl roku, mám nepravidelné měsíčky. Menstruace se opozdí zhruba o 14 dní, někdy i o 3 týdny. V září jsem menstruaci nedostala vůbec. Doktor konstatoval hormonální nerovnováhu a doporučil mi užívat hormonální antikoncepci. Nějak se mi do toho nechce. Kdysi jsem hormonální antikoncepci užívala a přibývala jsem na váze. Můžete mi poradit nějaké byliny? děkuju moc za jakoukoliv radu, Ladislava H.

Dobrý den, Ladislavo, na Vaše potíže bych Vám doporučila bylinkový čaj ŽENSKÝ ČAJ/MENSTRUACE v kombinaci s bylinkovým čajem HORMONÁLNÍ NEROVNOVÁHA, a dále jsou vhodné ŽENSKÉ BYLINKOVÉ SEDACÍ KOUPELE. Pokud si budete přát uvedené bylinkové čaje a další produkty objednat, ozvěte se prosím na tel. číslo: 722 185 795, mailem na: bylinky.maya@seznam.cz nebo si bylinky kupte přímo v e-shopu BYLINÁŘSTVÍ MAYA. Počítejte, že kolik roků nemoc trvá, tolik měsíců může být nutné bylinky pít, minimálně však 3 měsíce.

Bylinky na, bylinkový čaj na, bylinky na vyvolání menstruace, vynechání menstruace, problém s menstruací, menzes, hormonální nerovnováha

 

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA