Bylinkové čaje, sušené byliny


Opakované záněty močových cest, e-coli, krev v moči

17.11.2020 19:43

Dobrý den, je mi 58 roků, poslední cca 1 rok mě sužují neustále záněty močových cest. Snažím se pít urologický čaj, kopřivový, lichořeřnici, rowatinex , blokurinu. Stejně po pár dnech vyhledám lékaře a ten mi napíše ATB. Mám nález bílkoviny, stopy krve a e-koli. Na poslední dvoje ATB je již moje tělo rezistentní. Za rok jsem měla ATB 9x, takže se už ani nedivím. Mám stálé pálení a řezání při močení. Prosím vás laskavě, s pokorou o nabídku vašich čajových směsí. Věřím, že tudy je pro mě cesta. Velmi vám děkuji. S porokou děkuji. Eva S.
Prosím ještě poslední dotaz, osobní návštěvy nepřijímáte? Děkuji.

Dobrý den, chtělo by to podrobné vyšetření ledvin a močových cest, dále zjistit, zda např. nemáte ledvinové kamínky či písek, dále vyloučit metabolická, srdeční, cévní a další onemocnění (nejsem lékař, je potřeba svou situaci podrobně probrat s lékařem, případně navštívit jiného lékaře - opakované nasazování antibiotika evidentně nemá efekt).

Z našeho bylinářství mohu doporučit bylinný čaj MOČOVÉ CESTY/LEDVINY, dále mohou být vhodné kapsle lichořeřišnice (nebo kapky), grepové kapky, eleutherokok (sibiřský ženšen), lékořice, bazalka a brusinkový sirup. Předpokládám, že už jste ale toho všeho vypila a vyzkoušela dost, proto je potřeba se zaměřit na další možné příčiny vašich potíží. Držím palce!

andrea maya

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA