Bylinkové čaje, sušené byliny


EKZÉM, ATOPICKÝ EKZÉM, NERVOVÉ VYPĚTÍ, PSYCHIKA, STRES

09.07.2014 19:36

Dobry den,od mala trpim zridka atopickým ekzémem. Nejvíce se mi projevil po po porodu deti.Vysusenim cernym cajem a promazanim triamcinolonem se vse napravilo.Nyni po dlouhe dobe a lecbou antibiotiky na anginy se mi objevil osklivy ekzem kolem ust, mazala jsem hydrocortisonem a vysousela salveji.Vratilo se to.Od jineho kozniho lekare jsem mela mast s kortikoidy pote pontin na promazani,po vysazeni se to opet vratilo, k tomu xados a ampcare.Beru neurol,eliceu a xanax,mam za to,ze je to i psychika,jsem ve velkem nervovém vypeti a stresu.Nechala jsem si dat 5 calciovych injekci,bez zlepseni.Uz 3 dny davam jen obklad ze salveje a bojim se cimkoli promazat,aby to nezaclo mokvat.Zacarovany kruh.Mam zkusit promazavat jen salvejovou masti?Dekuji za odpoved.


Dobrý den, určitě je vhodné se nejprve zkusit zaměřit na duševní příčiny nemoci, zvláště pokud máte určité i psychické potíže či stres. Více informací najdete zde DUŠEVNÍ PŘÍČINY NEMOCI. Je vhodné se na nemoc podívat z jiného úhlu, než dosud a položit si např.otázku, proč nemoc přišla, co vám má říct, čeho se bojíte, co skrýváte, co vás štve? Neskrývá se v mém nitru skrytá agrese? Může jít o hluboko usazené problémy z dětství či puberty, příp. i generačně... Z bylinkových čajů je vhodný například čaj PROČIŠTĚNÍ/DETOXIKACE v kombinaci s bylinkovým čajem ATOPEX, dále je vhodná domácí měsíčková mast bez barviv, konzervantů a aromat - návod najdete zde, další babské rady a návody na mastičky najdete zde potom je vhodné užívat semínka OSTROPESTŘECE MARIÁNSKÉHO
Na postižená místa se může také nanášet odvar (čaj) z vedených bylinek: měsíček, svízel, řepík, šalvěj, řebříček... Šalvěj se užívá především u mokvavých ekzémů.
Při užívání antidepresiv se musíte vyhnout třezalce! Můžete vyzkoušet přírodní antidepresivum - rakytník
 
BYLINKY MAYA, BYLINY MAYA, BYLINÁŘSTVÍ MAYA
 

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA