Bylinkové čaje, sušené byliny


Dotaz na bolest, bolesti bederní páteře, bolest levé nohy, omezený pohyb, točení hlavy, bolest ramene při zdvihu

19.11.2012 09:39

Dobrý den, moje maminka má 78 let, trpí silnými bolestmi bederní páteř, bolest přechází do levé nohy, čím má omezený pohyb z důvodu bolesti. Byla na kapačkách, ale ale výsledek není dobrý. Protože se ji občas točí hlava, spadla a narazila si levé rameno a pří zdvihu ruky, nebo oblékání ji trápí bolest. Jakou mast, nebo potírání by jste doporučili? A.

 

Dobrý den, nejlepší by byla levandulová, kostivalová nebo rozmarýnová mast, takto jak jsou psány v pořadí. Dobré by bylo dávat obklady na noc, namazat postižené místo, přiložit igelit, a navrch dát látku nebo plenu a uchytit např.pomocí oblečení nebo kolem pasu tak, aby vše drželo. Dále by určitě byl vhodný čaj KLOUBY/REVMA, z ostatních produktů mohu doporučit vyšší dávky magnesia. Dobré by v tomto případě byly také bylinkové sedací koupele, ale to předpokládám asi nepřipadá v úvahu... Pak by šlo dávat ještě na bolavá místa stejným způsobem bylinkové obklady. Pokud si budete přát uvedené bylinkové čaje a další produkty objednat, ozvěte se prosím na tel. číslo: 722 185 795, mailem na: bylinky.maya@seznam.cz nebo si bylinky kupte přímo v e-shopu BYLINÁŘSTVÍ MAYA. Počítejte, že kolik roků nemoc trvá, tolik měsíců může být nutné bylinky pít, minimálně však 3 měsíce.

Přeji krásný den! ANDREA MAYA -  BYLINKY MAYA, BYLINÁŘSTVÍ MAYA

Bylinky na, dotaz na bolest, bolesti bederní páteře, bolest levé nohy, omezený pohyb, točení hlavy, bolest ramene při zdvihu

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA