Bylinkové čaje, sušené byliny


BYLINKY V TĚHOTENSTVÍ A HORMONÁLNÍ NEROVNOVÁHA

11.02.2024 22:39

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o radu. Jsem nyní na začátku 2. trimestru těhotenství a od začátku těhotenství jsem brala hormony progesteronu (Utrogestan) na podporu těhotenství, které se nyní chystám vysadit. Již před otěhotněním jsem trpěla hormonální nerovnováhou, v jejímž důsledku jsem měla hodně dlouhé menstruační cykly. Můj dotaz směřuji k tomu, které bylinky na podporu těhotenství mohu užívat? Dříve mi dost pomáhala tinktura z jeřábu ptačího, drmek či i kontryhel. Ale v prvních dvou je alkohol a toho se bojím. Myslíte, že bych mohla používat např. i čaj z plodu jeřábu ptačího a co kontryhel? Slyšela jsem na jeho užívání v těhotenství dost rozporuplné názory, že může vést i k potratu. Nebo co byste mi případně mohl doporučit? Mockrát Vám děkuji za odpověď. Radka M.

 

Dobrý den, děkuji za váš dotaz. Zkuste se podívat na tuto stránku: https://www.bylinarstvi-maya.cz/bylinky-v-tehotenstvi-a-behem-kojeni/ , jsou tam vypsané bylinky, které jsou v těhotenství vhodné a které nikoliv.
Na podporu otěhotnění jsou vámi uvedené bylinky vhodné: kontryhle, řebříček, drmek, jeřáb ptačí... Zkuste se podívat na již namíchané směsi na podporu otěhotnění SNAŽILKA s drmkem nebo MIMINKO. Na srovnání hormonální hladiny můžete zvolit bylinnou směs HORMONÁLNÍ ROVNOVÁHA. Vhodné jsou rovněž bylinné kapsle MACA nebo DAMIANA. Pro partnera pak KOTVIČNÍK/TRIBULUS. DRŽÍM PALCE! Pokud budete mít zájem, můžete si vše objednat v e-shopu BYLINKY MAYA nebo mailem bylinky.maya@seznam.cz.  ANDREA MAYA

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA