Bylinkové čaje, sušené byliny


BYLINKY NA HUBNUTÍ

03.09.2011 09:16
Hezký den Andreo,
zaujala mě Vaše nabídka a ráda bych Vás v té souvislosti poprosila o bližší informace. Na jakém principu čaje fungují, jaký je doplňující režim (chápu, že pití čajů není samospásné a je potřeba dodržet určitá opatření ), jak velký může být váhový úbytek a za jaký čas. Čajů na hubnutí je celá řada. Mám vyzkoušené ajurvédské, čaje pana Grešíka i Pavla Váni, puerh te i yerbu maté.
Mějte se hezky a děkuji za laskavost. Gábina

 

Dobrý den, Gábino, kila navíc jsou především psychický problém, člověk může trpět vnitřní nespokojeností a navenek se "obaluje", aby byl "silnější", čím více se upíná na cíl zhubnout, tím hůře to jde. Je třeba si uvědomit, že člověk mívá různé zlozvyky, často jí více, než je skutečně třeba, občas někde něco sezobne, něco dojí, aby se to nevyhodilo, ochutná apod., pak jí a během jídla se soustředí místo na žvýkání na něco úplně jiného, takže toho sní opět více... Během hubnutí paradoxně neplatí jíst co nejméně a třeba jen jednou denně, ale naopak 5x denně po menších dávkách a nejlépe naposledy kolem 16.-17. hodiny. V případě pozdějšího akutního hladu sníst něco velice lehkého: jogurt, ovoce, syrovou zeleninu a pod. Je vhodné tedy nejen užívat bylinkovou čajovou kúru, ale také se zaměřit na svou psychiku. Představovat si, že člověk hubne, že je to snažší a snazší a být spokojený s tím, co je teď, ne se zaměřit na to, že "až budu konečně hubená, budu spokojená"... to se pak málokdy stane, anebo s krátkodobým efektem.
Více o duševních příčinách najdete zde: https://www.bylinky-maya.cz/dusevni-priciny-nemoci/
Bylinková kúra tedy pomáhá pročistit organismus, často jsou střeva velice zanešená letitými nánosy "kalu", dále jsou bylinky zaměřené na odvodnění organismu a na postupné odbourávání tuků. Je třeba dodržovat pitný režim, dle váhy, výšky a počasí pít alespoň 2-4 litry denně, udělat si čas na alespoň 20 minutovou procházku denně nebo zkrátka vyvinout nějaký pohyb. Velice vhodné jsou hubnoucí sedací bylinné koupele, které pomáhají odstranit přebytečný tuk a zadrženou vodu v těle. Doporučuji kombinaci směsí KILA NAVÍC/NADVÁHA + PROČIŠTĚNÍ/DETOXIKACE.
Úbytek je různý, může se pohybovat okolo několika kilogramů za měsíc či dokonce za týden! Počítejte s užíváním po několik měsíců.
Je dobré při hubnutí užívat každý den ráno a večer před zrcadlem nějakou afirmaci třeba typu: "Jsem krásná, mám se ráda, mám ideální váhu."
Pokud si budete přát vše objednat, můžete buď v e-shopu, mailem nebo telefonicky na čísle: 722 185 795.
Mějte se krásně! Držím palce!

ANDREA MAYA

bylinky na hubnutí, bylinky na snížení váhy

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA