Bylinkové čaje, sušené byliny


bylinky na akné, akné na zádech, vyrážka na zádech

21.06.2012 23:13
Dobrý den, milá Andrejko, mám problém s vyrážkou na zádech, přírodní detoxikační kurů jsem již absolvovala, a proto jsem si vybrala bylinkový odvar STOP AKNÉ na omývaní, protože můj stav se zlepšil jen částěčne. Vřídky mám na zádech, obličej mám čistý jako dětská prdélka, ale ty záda, miluju sama sebe, přijímám sama sebe takovou jaká jsem, ale nevím kde je problém, nevztekám se, nemám problém říct co ano co ne, vytyčuju si hranice a přece ty vyrážky/akné na zádech mi říkají něco, a já nevím co, ale mám otevřenou mysl a věřím že to přijde. Přeju hezký večer, s úctou K.

 

Dobrý den, Kataríno, děkuji za Váš dotaz, na akné a vyrážku bych společně s bylinkovým odvarem STOP AKNÉ přesto ještě doporučila užívat vnitřně bylinkový čaj STOP AKNÉ, aby došlo k úplnému pročištění jater nejlépe v kombinaci s bylinkovým čajem PROČIŠTĚNÍ/DETOXIKACE, neboť vyrážky a akné často souvisí s játry, případně s ledvinami. Co se týká duševní příčiny, tak někdy se dává do souvislosti akné na zádech s minulostí a s ne-odpuštěním, starými křivdami, za kterými se člověk nechce ohlédnout... Tak se mějte krásně! Pokud si budete přát uvedené bylinkové čaje objednat, ozvěte se prosím na tel. číslo: 722 185 795, mailem na: bylinky.maya@seznam.cz nebo si vše kupte přímo v e-shopu BYLINÁŘSTVÍ MAYA. Počítejte, že kolik roků nemoc trvá, tolik měsíců může být nutné bylinky pít, minimálně však 3 měsíce.

Přeji krásný den! ANDREA MAYA -  BYLINKY MAYA, BYLINÁŘSTVÍ MAYA

 

 

Bylinky na, akné, vyrážka na zádech, bylinky na akné, akné na zádech, bylinky a akné, léčivé bylinky, bylinkové čaje akné, vyrážka, mast na akné, čaj na akné, bylinky bylinkový čaj na akné

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA