Bylinkové čaje, sušené byliny


Rakovina, přírodní chemoterapie

31.01.2013 14:58

RAKOVINA - PŘÍRODNÍ CHEMOTERAPIE


"Tajemství této přírodní chemoterapie, která spolehlivě ničí rakovinové buňky bez vedlejších účinků, spočívá v užívání jedlé sody společně s javorovým sirupem. Jde o účinnou a levnou léčbu. Rakovinové buňky přímo hltají cukr, ale jedlá soda prudce zvýší jejich pH, což buňky zničí dříve, než mají možnost se rozdělit." - pozor, převzato z internetu, nejde o lékařské rady! Svůj zdravotní stav, zejména v případě rakoviny, řeště prosím s vaším lékařem!

Recept při rakovině na odkyselení javorovým sirupem a jedlou zažívací sodou Bicarbona:

Smíchejte jeden díl sody se třemi díly čistého 100% javorového sirupu v malé misce nebo kastrůlku, nejlépe vloženém v ohřívané lázni. Směs za stálého míchání 5 minut udržujte cca na 40°C. Užívejte 1-3x denně čajovou lžičku. Směs musí být ohřáta za uvedených podmínek a po promíchání má zůstat konzistentní směs! Pokud na dně nádoby zůstane bílý prášek, nemáte čistý bikarbonát sodný – NaHCO3 – ale jakousi směs.

Jedlá soda je vhodná k dennímu užívání, neboť zvyšuje pH, napomáhá schopnosti imunitního systému hubit bakterie a viry a má značný vliv na celý tělesný metabolismus - stačí ji rozpustit ve vodě a vypít :). Sodu lze brát v průběhu celého dne zhruba po půl lžičce a při dlouhodobějším užívání by se mělo toto množství trochu snížit.  Viry a bakterie totiž ke svému přežití potřebují kyselé prostředí a vůbec, spousta nemocí vzniká z překyselení organismu.

Jak to funguje: "Jde o radikální zásah do změny pH vašeho organismu. Rakovinové buňky žijí z cukru a nízké úrovně hladiny kyslíku, jakmile se umíchá tento "elixír", tak díky tomu, že sirup má vysoký obsah cukru a soda má vysokou úroveň kyslíku, dojde k zajímavé reakci. Rakovinového buňky jdou ihned po cukru, ale okamžitě jsou zasaženy sodou, která je zničí."

 

Recept na odkyselení při rakovině jablečným octem a jedlou zažívací sodou Bicarbona:

Užíváme: 1/4 čajové lžičky jablečného octa a 1/4 čajové lžičky jedlé sody dvakrát či vícekrát denně. Pomoci může i citron či limetka s jedlou sodou.

Bylinný čaj při onkologických potížích/rakovině dle Mariy Treben - kniha "Léčivé rostliny z boží zahrady":

Pít denně několik měsíců níže uvedenou směs do odeznění potíží  a poté ještě pro prevenci vždy po půl až 1 roce opakovat

300 g měsíčku, 100 g řebříčku, 100 g kopřivy

6 čajových lžiček přelijeme 1,5 l vroucí vody, necháme vylouhovat, přecedíme a horké nalijeme do termosky. Pijeme během dne po doušcích nejlépe každých 20 minut. Tato směs má schopnost zastavit rakovinotvorné bujení, chránit před nemocí, jakou je rakovina a jejím návratem, a také posílit imunitu po ozařování a prodělané chorobě. Jak jistě víte, ozařování zabíjí nejen špatné buňky, ale také buňky zdravé, proto je velice nutné zvýšit svou obranyschopnost! Denně je vhodné vypít 2-2,5 l čaje.

Vhodné je zamyslet se nad duševní příčinou nemoci, aby došlo k léčení nejen těla, ale také Duše.

Při rakovinovém onemocnění je třeba dát velký pozor na hromadění vody (moči) v organismu! Viz babská rada hromadění vody při rakovině. Nepodceňujte onemocnění a vždy se řidťe radami lékařů!

 

Comment od Batles - z www.stesticko.cz
Time 8. 4. 2010 at 23.33

Mám dobrou zprávu – osobní zkušenost s rakovinou varlat u syna. 22 února mu vyoperovali varle, o pár dní později laboratoř potvrdila rakovinu. Ihned měl nastoupit chemoterapii a ozařování. Po velmi vážném rozhovoru se mnou chemošku odmítl a já mu sestavil léčbu na likvidaci rakoviny takto:
10 dní 10x denně 4 kapky MMS1 v želatinových tobolkách, 3x denně lžičku javorového sirupu, každý den ráno 2 lžičky Dologranu (vápník a hořčík).
Pak 4 dny každé 2 hodiny 1 gram Vitamínu C se šípky a hrstku vlašských ořechů i 3 oříšky Kešu (to kvůli obsahu selenu a germania, potřebují to nutně bílé krvinky).
Dalších 10 dnů 10x denně 5-6 kapek MMS1 (to už popíjel s ananasovým džusem), javorsirup se sodou 2x denně, Dologran stále stejně (pomáhá mimo jiné alkalizaci vnitřního prostředí) a k tomu jsem mu v tyto dny začal vyrábět elektrolýzou Živou vodu pH 9, vypil jí litr a půl denně a pak jen vodu (toto také kvůli zvýšení pH těla).
Pak opět 4 dny C vitamín a vše co je výše popsáno.
Posledních 10 dnů MMS3 10x denně 6-7 kapek, javorsirup 1 lžičku, Dologranu 2 lžičky.
Každý den snědl 2-4 jablka a co nejvíce vařených brambor (jsou zásadotvorné a obsahují velmi důležitý sodík a draslík, ovšem pouze ve vařeném stavu)
Syn pracuje na živnosťák ve stavebnictví něco jako stavbyvedoucí a najezdí 4-5 tisíc kilometrů měsíčně, často spí mimo domov. Většinu léčiv si připravoval v autě!
Jelikož miluje masitá jídla, tak jsem mu povolil vepřové steaky z kotlet důkladně ale pomalu upečené, husí prsa, krůtí steaky a smaženou tresku. K tomu brambory, sem tam rýži a na cestách chleba se sádlem (doma vyškvařit na mírném plameni) a s paprikou a ještě minimálně den staré rohlíky. Také jsem mu zavařil do čtvrtlitrových skleniček vepřovou kýtu bez cibule a česneku, neboť tyto cibuloviny jsou jedním ze sedmi řetězců vyživující rakovinu i hořčici ne!!! (Hulda Clark-Prevence a léčení všech druhů rakovin)
Celou dobu jsme měřili pH první ranní moči a vedl jsem si o tom všem pečlivě záznamy. Snažil jsem se ho dostat v průměru ze 5,0 aspoň 6,0 pH, což se nám daří.
Včera byl na prvním kompletním celkovém vyšetření a dnešní výsledek? Čistý jak slovo boží!!!!!!!!
Jeho lékařka s údivem řekla, že to není zcela normální, aby se nenašla po rakovině ani stopa, zvláště když neprodělal tu jejich slavnou chemoterapii……
Jo a 10ti centimetrovou pooperační jizvu jsem mu nádherně vyhojil postřikováním rány koloidním stříbrem několikrát denně – za tři dny nebylo co postřikovat.
Myslím, že jsem zhruba napsal vše nejdůležitější.
Přeji všem báječné dny.

www.stesticko.cz

 

 

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA