Bylinkové čaje, sušené byliny


KAMENY V JÁTRECH, LEDVINOVÉ KAMENY, ŽLUČNÍKOVÉ KAMENY

31.01.2013 15:43

KAMENY V JÁTRECH, LEDVINOVÉ KAMENY, ŽLUČNÍKOVÉ KAMENY


K příznakům nemocných ledvin patří: záněty čelních dutin, zhoršená kvalita vlasů, časté angíny, změny na nehtech, bolest hlavy, častá migréna, bolesti kolenou, nadměrné ochlupení u žen...
 

1.metoda: Týden se jí pouze červené melouny s tmavých chlebem, ledviny pracují nejvíce mezi druhou a třetí ranou, a právě v této době se sedí ve vaně s teplou vodu a jí poslední meloun týdenní kůry. Opakuje se po 2 - 3 týdnech.Kameny se rozpustí jak játrech, tak v ledvinách a žlučníku.

2. metoda:24 hodin nejíst a pít pouze vodu, pak udělat klystýr a hodinu poté vypít 2 dcl olivového oleje a hned nato 2 dcl grapefruitové šťávy. Přitom se cucá citron, aby se zamezilo pocitu dávení. Vodu nepít! Opakuje se po 24 hodinách a sleduje se v moči, zda kameny vycházejí. Jsou většinou nahnědlé, nazelenalé nebo krémové barvy. Pokračuje se 5-7 dní, dokud všechny nevyjdou. Pijí se pouze šťávy nebo jí lehká vegetar.strava. Je dobré si udělat rentgen před kůrou a po ní. Kameny se rozpustí jak játrech, tak v ledvinách a žlučníku.

3. metoda: Pije se několik hodin odstátá šťáva z červené řepy tak dlouho, až se zbavíte všech kamenů. Kameny vycházejí bezbolestně. Kameny se rozpustí jak játrech, tak v ledvinách a žlučníku.

4. metoda: Několik bulv červené řepy bez oloupání se umele a vaří tak dlouho, až vznikne hustý sirup, ten se pak užívá několikrát denně asi po 1 dcl. Kameny se rozpustí jak játrech, tak v ledvinách a žlučníku.

5. metoda: 1 lžička lněného semínka se zaleje sklenicí vody a uvede do varu. Dva dny se pak pije každé dvě hodiny půl sklenice tohoto odvaru. Ředí se vodou a pro chuť se přidává citrónová šťáva. Pouze na očistu ledvin.

6. metoda: Pije se týden čaj z : dobromysli (50g), šalvěje (50g), máty (50g) a sporýše (50g) a sladí se medem. Jí se vegetariánská strava. Sedmý den 30 minut před jídlem se vypije asi 1,5 dcl tohoto čaje z jedné vrchovaté lžičky směsi, do kterého se přidá 5 kapek jedlového oleje (olej ze sibiřské jedle, tzv.pichtový). Dobře se promíchá a pije brčkem, aby se nepoškodila zubní sklovina. Čaj s olejem se užívá třikrát denně po dobu 5 dnů.

7. metoda: 4-5 hřebíčků nechte louhovat 24 hodin v malém množství vody. Výluh poté pijte ráno, nalačno.

 

 

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA