Bylinkové čaje, sušené byliny


Rýma, zahlenění, kašel, oslabená imunita, zápal plic, odstranění nosní mandle, průdušky

26.11.2012 10:18

Rýma, zahlenění, kašel, oslabená imunita, zápal plic, odstranění nosní mandle, průdušky

Dobrý den, chtěla jsem moc poděkovat za skvělé doporučení. Syn pije už měsíc bylinkový čaj orlík + dětský čaj imunita. Máme po 3 letech chození do školky svůj osobní rekord: 4 týdny ve školce bez přerušení!!! Určitě budeme v pití čaje pokračovat. Děkuji a mějte se moc hezky. Jana H.

 

Původní dotaz: Rýma, kašel, zahlenění, pozitivní výtěr z krku, těžký zápal plic, odstranění nosní mandle, alergie na trávy, průdušky, imunita

  

Dobrý den, mohli byste mi prosím doporučit nějaký čaj pro 6-ti letého syna a 16-ti měsíční dceru? Od 3 let, co začal chodit do školky se mu stále vrací rýma-kašel-zahlenění (pozitivní nález ve výtěru z krku). Většinou skončíme u antibiotik, protože nám nic nezabere. Ve 3,5 letech byl hospitalizován s těžkým zápalem plic. Letos v červnu mu byla odstraněna nosní mandle na doporučení 2 lékařů z ORL nezávisle na sobě. V září po 4 dnech docházky do školky opět začala rýma, kašel. A to se opakovalo až doteď, kdy měl opět pozitivní nález v krku. Navštěvujeme alergologii (alergie na trávy - bere Aerius), kde jsme absolvovali 2 kúry RIBOMUNYLEM, letos v létě OLIMUNOVAC a teď bere Montelucast (cíleně na průdušky). Jako doplňky stravy dávám přes zimu CEM-M vitamíny a laktobacily při léčbě antibiotiky a po. Narušenou imunitu má i naše 16-ti měsíční dcera (v krvi vyšel nízký imunoglobulin), začala teď brát Broncho-Vaxom. Je náchylná k rýmě a pak ke kašli. V 1 roce prodělala zápal plic s nutnou hospitalizací. Uvítala bych, kdybyste mi doporučili nějaký čaj na podporu imunity. Do začátku asi nějakou testovací verzi, protože syn bohužel moc čajům neholduje. Předem moc děkuji za odpověď a přeji pěkný den! Jana H.


 

 

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA