Bylinkové čaje, sušené byliny


Ekzém,alergická rýma

05.09.2011 20:42
Dobrý den, syn trpí od mala na ekzém, který se zklidnil, ale ted v pubertě se mu výrazně zhoršil v loketních jamkách a také se objevil ve vlasech. V červnu jsme byli u moře ekzém polevil, ale již se opět objevuje. Děkuji Jitka

 

Dobrý den, z našeho bylinářství bych Vám na Vaše potíže doporučila domácí bylinkovou MĚSÍČKOVOU MAST, dále bylinkový čaj PROČIŠTĚNÍ/DETOXIKACE v kombinaci s bylinkovou směsí ATOP/EKZÉM/VYRÁŽKA, dále jsou vhodné bylinné sedací koupele ATOP/EKZÉM/VYRÁŽKA , které se užívají deset dní po sobě. Podívejte se také na duševní příčiny ekzému https://www.bylinarstvi-maya.cz/dusevni-priciny-nemoci/ Při atopickém ekzému je nutné dodržovat jaterní dietu https://www.bylinky-maya.cz/news/dieta-na-procisteni-organismu-jaterni-dieta-atopicky-ekzem-alergie-lupenka-psoriaza-/ alespoň po dobu léčby bylinkami.
Dejte mi tedy vědět, zda budete mít o bylinkovou léčbu zájem a zda si bylinkové čaje přejete objednat. Počítejte s dobou užívání zhruba tolik měsíců, kolik roků problém trvá, nejméně však 3-5 měsíců. Samozřejmě je výhodnější objednat si větší balení, ušetříte na poštovném a je možné získat i cenově zvýhodněný balíček např. na 3, 6 či 9 měsíců.
Přeji krásný den

andrea maya

bylinky na ekzém, alergickou rýmu

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA