Bylinkové čaje, sušené byliny


Bolest v krku, oslabená imunity, angína, opakované angíny, trhání mandlí

09.01.2012 18:36
Dobrý den. Má dcera prodělala v září tři angíny za sebou.V současné době je zdravá,jen občas jí slabě pobolívá v krku.Ještě před vánocemi měla zvýšenou sedimentaci. Bylo nám doporučeno vyndání mandlí. Nerada bych zatím k této možnosti přistupovala a proto bych ráda věděla,zda by nebyla možnost nějakých bylinek (bylinkové čaje, kloktadla). Děkuji. Milena B.

 

Dobrý den, Mileno, děkuji za dotaz, nepíšete, kolik dcerce je roků, pokud by byla hodně malá, zvolila bych obdobné bylinkové směsi, ale určené přímo pro malé děti, jsou uvedené v sekci DĚTSKÉ BYLINKOVÉ ČAJE Jinak bych na uvedené potíže (možno již od cca 7 let věku, doporučováno pro děti od 10 let) doporučila kombinaci bylinkového čaje PROČIŠTĚNÍ/DETOXIKACE v kombinaci s bylinkovým čajem IMUNITA  , dcerka bude mít nejspíš oslabenou imunitu, případně by bylo vhodné i bylinkovou čajovovou směs  PROČIŠTĚNÍ/DETOXIKACE kombinovat přímo s bylinkami na angínu ANGÍNA/SPÁLA.... Vhodné by také byly sedací bylinkové koupele na posílení imunity IMUNITA Na kloktání mohu přibalit šalvěj zdarma. Užívání bude uvedeno přímo na sáčcích.
Pokud si budete přát uvedené bylinkové čaje objednat, ozvěte se prosím na tel. číslo: 722 185 795, mailem na: bylinky.maya@seznam.cz nebo si vše kupte přímo v e-shopu. Počítejte, že kolik roků nemoc trvá, tolik měsíců může být nutné bylinky pít, minimálně však 3 měsíce. Přeji krásný den! ANDREA MAYA

 

Bylinky na bolest v krku, oslabená imunity, angína, opakované angíny, trhání mandlí

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA